Over apotheek Thiels

Al sinds 1964 dragen wij kennis, vriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Een halve eeuw geleden openden Apotheker Hugo en Maria Thiels- Dierckx een dorpsapotheek te Elsum. Mede door de voortreffelijke en vriendelijke service van het apotheek-team, de kwaliteit, het enorme aanbod aan medicatie, voedingssuplementen en verzorgingsproducten, het onthaal met de glimlach en door de verstedelijking  groeide "de apotheek van Elsum" uit tot een grote stadsapotheek waar het familiair karakter behouden bleef en waar "de klant koning" moet zijn.

Daar het apothekersbloed in de genen zit nam zoon Yves  samen met zijn vrouw Kathy in 1996 de zaak over en liet de zaak samen met hun geweldig team uitgroeien tot wat het nu is : een moderne apotheek met meer dan 200m2 patientenruimte waar je alles kunt vinden voor huidverzorging, babyverzorging, thuiszorg, voedingssuplementen, sportvoeding, homeopathie en fytotherapie.

Sinds 2015 bevindt er zich ook een Orthoshop en thuizorgwinkel in onze apotheek. Dankzij deze toevoegingen kunnen wij u ook verder helpen met braces, rollators, rolstoelen, steunzolen, steunkousen, toiletstoel, hulpmiddelen voor in en rond het huis en nog veel meer. Aansluitend hierbij zijn we ook het zorgpunt geworden voor de regio Geel; je kan bij ons terecht voor verhuur en aankoop van ziekenhuisbedden, rolstoelen, hylotherm koeltoestellen,...kortom alles wat je revalidatie of leven makkelijker kan maken.

www.zorgpunt.eu                     www.orthoshop.be

Achter de patientenruimte bevindt zich nog onze robot waarin de medicatie opgeslagen wordt en een bereidingsruimte waar van oudsher nog vele huisspecialiteiten bereid worden. Maar onze grootste doelstelling is onze patienten met raad en daad bijstaan en ze met een goed gevoel huiswaarts laten keren.

Januari 2019 was de start van een nieuw avontuur voor Apotheek Thiels. Om sterker te staan naar de toekomst én een nog betere service te kunnen bieden aan onze patiënten zijn wij een deel geworden van Groep Panorama. Deze groep, ondertussen 9 apotheken sterk, maakt ons sterker dan ooit om steeds het beste advies, een groter assortiment en de warmste lach te kunnen bieden. 

Ons Team

Ons team staat jullie op vriendelijke wijze en met de nodige kennis bij  met raad en daad. Regelmatige bijscholingen en opleidingssessies houden ons up-to-date.

 

Yves Thiels :  Studeerde af als apotheker aan de Vrije Universiteit Brussel in 1995. Hij is werkzaam bij Apotheek Thiels sinds 1995.

Elly Verbist : Studeerde af als apotheker aan de Katholieke Universiteit Leuven in 1988. Zij is werkzaam bij Apotheek Thiels sinds 1993.    

Yannick Helsen: Studeerde af als apotheker aan de Katholieke Universiteit Leuven in 2014. Hij is werkzaam bij Apotheek Thiels sinds 2015.

Martine Kirkels : Farmaceutisch Technisch Assistent. Werkzaam bij Apotheek Thiels sinds 2018.

Sofie Lanslots : Farmaceutisch Technisch Assistent. Werkzaam bij Apotheek Thiels sinds 2005.

Stephanie Maes : Farmaceutisch Technisch Assistent. Werkzaam bij Apotheek Thiels sinds 2010.

Stagiair : Sinds 2006 is Apotheek Thiels gecertificeerd door de Katholieke Universiteit Leuven voor opleiding van stagiair-apothekers. Zo kan men regelmatig stagiair-apothekers en farmaceutisch technisch assistenten in opleiding aan het werk zien in onze apotheek.