Over apotheek Thiels

Al sinds 1964 dragen wij kennis, vriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Een halve eeuw geleden openden Apotheker Hugo en Maria Thiels- Dierckx een dorpsapotheek te Elsum. Mede door de voortreffelijke en vriendelijke service van het apotheek-team, de kwaliteit, het enorme aanbod aan medicatie, voedingssuplementen en verzorgingsproducten, het onthaal met de glimlach en door de verstedelijking  groeide "de apotheek van Elsum" uit tot een grote stadsapotheek waar het familiair karakter behouden bleef en waar "de klant koning" moet zijn.

Daar het apothekersbloed in de genen zit nam zoon Yves  samen met zijn vrouw Kathy in 1996 de zaak over en liet de zaak samen met hun geweldig team uitgroeien tot wat het nu is : een moderne apotheek met meer dan 200m2 patientenruimte waar je alles kunt vinden voor huidverzorging, babyverzorging, thuiszorg, voedingssuplementen, sportvoeding, homeopathie en fytotherapie.

 Achter de patientenruimte bevindt zich nog een grote opslagruimte voor de medicatie en een bereidingsruimte waar van oudsher nog vele huisspecialiteiten bereid worden. Maar onze grootste doelstelling is onze patienten met raad en daad bijstaan en ze met een goed gevoel huiswaarts laten keren.

 

Ons Team

Ons team staat jullie  op vriendelijke wijze en met de nodige kennis bij  met raad en daad . Regelmatige bijscholingen en opleidingssessies houden ons up-to-date .

Yves Kathy Elly Yannick
 
Annita Sofie Stefanie  

 

Yves Thiels :  Studeerde af als apotheker aan de Vrije Universiteit Brussel in 1995. Hij is werkzaam bij Apotheek Thiels sinds 1995 en nam de zaak over in 1996.

Elly Verbist : Studeerde af als apotheker aan de Katholieke Universiteit Leuven in 1988. Zij is werkzaam bij Apotheek Thiels sinds 1993.    

Yannick Helsen: Studeerde af als apotheker aan de Katholieke Universiteit Leuven in 2014. Hij is werkzaam bij Apotheek Thiels sinds 2015.

Annita Dillen : Farmaceutisch Technisch Assistent. Werkzaam bij Apotheek Thiels sinds 1972 !

Sofie Lanslots : Farmaceutisch Technisch Assistent. Werkzaam bij Apotheek Thiels sinds 2005.

Stefanie Maes : Farmaceutisch Technisch Assistent. Werkzaam bij Apotheek Thiels sinds 2010.

Kathy Baten : Zorgt voor merchandising en styling van apotheek en neemt de administratie op zich. 

Stagiair : Sinds 2006 is Apotheek Thiels gecertificeerd door de Katholieke Universiteit Leuven voor opleiding van stagiair-apothekers. Zo kan men regelmatig stagiair-apothekers en farmaceutisch technisch assistenten in opleiding aan het werk zien in onze apotheek.